Derrota d’un Reus feble davant un Depor superior

El Reus Deportiu va caure derrotat aquest cap de setmana a Riazor, davant el Deportivo de la Corunya per 2 gols a 0.

El partit va estar marcat per un inici desastros pels interessos del Reus, que va veure com abans d’arribar al primer minut de joc, ja perdia per un gol a zero després d’encaixar la diana de Carlos Fernandez.

Posar-se per sota en el minut 1,  en un camp com Riazor i davant un rival amb el nivell del Depor, feia presagiar que els del Baix Camp tindrien complicat endur-se alguna cosa de terres gallegues.

A mes, després del gol, el depor va seguir apretant i va passar per sobre del Reus, a qui li va costar posar el partit al ritme que li interessava, però ho va acabar aconseguint en moments puntuals. Els de Bartolo van mostrar en certes ocasions que podien posar-li problemes al Depor, malgrat no acumular gaires jugades clares de perill. Al minut 54 va arribar el 2 a 0 obra de Pedro Sánchez. Un gol que deixava el partit gairebé sentenciat malgrat els intents del Reus per retallar distàncies en la fase final del partit, quan l’equip va disposar d’ocasions clares per anotar.

El tècnic lleidatà Xavi Bartolo va assegurar que l’equip va estar massa tendre en les dues àrees, i que l’inici de matx va marcar completament l’enfrontament.

Una derrota en el cap de setmana previ a una setmana important al Reus, amb la reunió de la junta d’accionistes i les conseqüències posteriors que poden arribar. El cap de setmana que ve l’equip rebrà al Lugo al Municipal el dissabte a les 16h.