Victòria de prestigi a Tenerife amb un Edgar Badia estel·lar

El Reus dona un altre cop sobre la taula, un més, després de la segona victòria consecutiva a domicili en una mateixa setmana. Aquest cop, al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife per 0 a 1, amb gol del jugador del filial, Alfred Planas.

El tècnic Xavi Bartolo repetia onze, no el del passat dimecres en Copa del Rey, davant Osasuna, sinó el del passat cap de setmana, en lliga, en el partit a l’Estadi Municipal de Reus contra l’Albacete.

El matx va començar amb un Tenerife atrevit, i amb la intenció clara d’aconseguir un gol el més ràpid possible, sent conscient del mal inici de lliga quallat fins al moment i de la imperiosa necessitat de sumar els primers tres punts de la temporada. Això va provocar que en els primers minuts de partit els d’Etxeberria arribessin amb perill a la porteria del Reus, i apareguessin les primeres grans intervencions d’Edgar Badia.

De fet, el porter barceloní va ser el jugador més destacat del partit, i en especial, de la primera meitat. El Tenerife va tenir innumerables ocasions per anotar el primer gol, que el capità reusenc va desbaratar.

Després d’una primera part amb un Tenerife molt superior, i amb un Reus tancat a l’àrea, a la segona meitat el guió de partit va canviar, i el domini asfixiant del Tenerife va desaparèixer. A més, al mateix temps de descans, Bartolo va introduir un canvi que va acabar sent clau, l’entrada d’Alfred Planas substituïnt a Fran Carbià, en principi, per molèsties.

El segon temps va transcórrer amb un domini altern de la pilota, i amb arribades a les dues àrees. Fins que va arribar el minut 80, quan Alfred Planas, que anteriorment havia avisat amb un llançament al pal, recollia una pentinada de Villanueva en un servei de cantonada i posava la pilota al fons de la porteria.

El Reus es posava per davant a 10 minuts del final, i assestava un cop molt dur al Tenerife que no va ser capaç de reaccionar. Cal remarcar que aquesta derrota del conjunt de les Illes ha provocat la destitució del seu entrenador, Joseba Etxeberria.

El Reus suma tres punts d’or, i es col·loca amb 7 de 15 possibles, a l’espera de que arribi el derbi del proper cap de setmana davant del Nàstic, on els dos equips arribaran amb la moral ben alta.